ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ MARKETING!!ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ!!!





Ξεχωρίζοντας από το κοπάδι. Η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου κρύβετε στον χαρακτήρα του. Ο χαρακτήρας σου πρέπει να αρχίσει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό αυτό που φτιάχνεις όσο και τα συναισθήματα σου και αυτά τα δυο να γίνονται ένα διαμορφώνοντας ένα ξεχωριστό στιλ. Τόσο έντονο που αν δω 5 έργα σου μέσα σε 50 ξένα να ξέρω ποια 5 έχουν γίνει από τον ίδιο άνθρωπο και με τον καιρό να ξέρω και τον άνθρωπο που τα φτιάχνει. Δεν χρειάζεται να ψάξεις κάπου να βρεις το στυλ σου είναι μέσα σου και όσο εξασκείς το ταλέντο σου τόσο ευκολότερα αυτό θα εξωτερικεύετε και θα αρχίσει να σε χαρακτηρίζει.


Η αρχή της προβολής. Υπάρχουν πολλές σελίδες που μπορείς να προβάλεις την δουλειά σου. Site, Facebook, Tweet, Flickr, youtube.  Έχεις κάνει αρκετή εξάσκηση για να φτάσεις εδω που έφτασες μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Ναι μεν θέλει γρήγορα βήματα τώρα αλλά κυρίως θέλει σταθερά. Άρχισε να κάνεις αναλύσεις για το που υστερείς. Το θέμα τώρα δεν είναι να γίνεις καλός αλλά ο καλύτερος. Παρακολούθησε τα πάντα δες τα λάθη τους για να τα αποφύγεις και τις καλές τεχνικές για να τις υιοθετήσεις.

Πως θα σε βοηθήσει ένα site?Θα συγκεντρώσεις εκεί την δουλειά σου,βίντεο και φωτο,demo κτλ
Θα έχεις το ημερολόγιο των εμφανίσεων σου,και έτσι το κοινό θα ενημερώνετε συνεχώς.Η άμεση αλλά με άψογο στυλ επαφή που θα έχεις με το κοινό θα ανεβάζει καθημερινά το prestige σου.

Και ναι είναι το σημαντικότερο βήμα για να ξεχωρίσεις από το κοπάδι!!!!!

Εμείς θα αναλάβουμε να παρουσιάσουμε και να οργανώσουμε όλη σου την παρουσία στα social!!

Κατασκευάζοντας το site σου και διαχειρίζοντας τους λογαριασμούς σου στα Facebook, Tweet, Flickr, youtube με τρόπο που θα αναδείξει αυτό που κάνεις ακολουθώντας το έξυπνο marketing!!!!!

Πολλοί καλλιτέχνες πια έχουν μπει σε αυτό το δρόμο!! Διάσημοι και ανερχόμενοι!! Γιατί είναι μονόδρομος η σωστή παρουσίαση και προώθηση σου στο ίντερνετ!!!!

Share on Google Plus

creteonair

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου